SYLVE har varit delaktig i verk av artister som Svea, Kristin Amparo, Lisa Ajax och Peter Jöback för att nämna några. Antingen som låtskrivare eller röst har SYLVE satt sin prägel på den svenska popscenen.

Popmuzik in Dolby Atmos

Med singeln Låtsas som inget hänt debuterade sångaren i somras under egen flagg. Nu är det dags att följa upp den singeln med Det du ser = det du får. En låt som handlar om dilemmat med att vara en people pleaser och att bli kär. Att inte vilja förlora sig själv i en relation, eller låta kärleken för någon annan inkräkta på kärleken för en själv. Allt producerat till en vemodig poplåt med dansant refräng och skön R&B-känsla i versen.

Det känns helt klart som SYLVE kommer bli ett stark namn inför 2020 och han berättar även att han har ytterligare två singlar samt en EP i sikte innan sommaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.