SYLVE har varit delaktig i verk av artister som Svea, Kristin Amparo, Lisa Ajax och Peter Jöback för att nämna några. Antingen som låtskrivare eller röst har SYLVE satt sin prägel på den svenska popscenen.

POPMUZIK SUMMER

Med singeln Låtsas som inget hänt debuterade sångaren i somras under egen flagg. Nu är det dags att följa upp den singeln med Det du ser = det du får. En låt som handlar om dilemmat med att vara en people pleaser och att bli kär. Att inte vilja förlora sig själv i en relation, eller låta kärleken för någon annan inkräkta på kärleken för en själv. Allt producerat till en vemodig poplåt med dansant refräng och skön R&B-känsla i versen.

Det känns helt klart som SYLVE kommer bli ett stark namn inför 2020 och han berättar även att han har ytterligare två singlar samt en EP i sikte innan sommaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011