Bakom artistnamnet LVRBOY hittar vi Jordan DePaul från USA. Han debuterade i September med singeln Now that I’m leaving och nu är det dags att följa upp den låten vilket han gör med singeln I don’t think about u. Här bjuder sångaren oss på en vemodig poplåt om att hitta sin självkänsla och självrespekt efter ett uppbrott. Allt till en charmig pop-produktion med behaglig retrokänsla. Väldigt trevligt och det känns som en låt som fått sångaren på fötter igen efter att det tagit slut mellan honom och partnern.

Popmuzik Podcast

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011