Det var ju omöjligt att inte älska den skamlösa hyllningen till 80-talet i form av låten 1984 (…i rock och stövlar och stylat hår) med bandet som hette just 1984. En låt som gjordes som en födelsedagspresent för en vän till gänget bakom låten, men som även blev en födelsedagspresent till alla som älskar musiken från 80-talet.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är 1984 tillbaka med ännu en retropopålt som bygger på nostalgi och kärleken till synthpop. För referenserna till 80-talet är många när du lyssnar på nya singeln Synthpop och filmen G, och produktionen doftar både italo disco, hi-nrg och en hel del Dead Or Alive.

Så sätt dig i tidsmaskinen och återupplev 80-talet än en gång tillsammans med 1984.

Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011