Det är Halloween-månad, vilket betyder att en del artister gör låtar med tema king den kusliga högtiden. En av dem är Keira Moran, som kommer från staden Alexandria i Virginia. Hon är sångerska och låtskrivare som nu är aktuell med singeln Zombie. Låten handlar om att vilja ha någon så mycket att du känner dig bara halvt levande utan personen, lite som en zombie. Allt producerad till en medryckande och ögonblicklig poplåt som helt klart känns som en rolig pop-karamell inför stundande högtid.

Favoriter Apple Music
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.