Madonna släpper albumet Madame X den 14:e Juli. Inför det släppte sångerskan idag singeln Medellín, som är ett samarbete med den colombianske artisten Maluma.

DOLBY ATMOS

Under senaste åren har Madonna bott i Lissabon och influerad av latinomusiken – så med andra ord kan detta bli Madonnas Bilingual-album. Albumet har tagit över 18 månader att spela in och Madonna har jobbat med producenter som Mirwais, Mike Dean och Diplo. På skivan medverkar, förutom Maluma, även Quavo, Swae Lee och Anitta.

”Lissabon är där min skiva föddes. Jag hittade min plats där och en magisk värld av fantastiska musiker som förstärkte min tro på att musik över hela världen verkligen är sammanhängande och är universums själ”.

Madonna

Madonna kommer även uppträda under Eurovision Song Contest i Maj.
Här nedan kan du nu se videon till låten som regisserats av Diana Kunst och Mau Morgó.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011