Den danska popsjärnan är tillbaka och hon kommer bärandes på en helt ny banger. Artisten, som firade tioårsjubileum av sitt debutalbum No Mythologies To Follow tidigare i år inleder nu sitt nästa kapitel med nya singeln Who said.

Följ på Apple Music

Byggd från en demo som först skrevs 2015 kom låten till liv när sångerskan reste mellan sitt hem i Köpenhamn och Los Angeles där hon arbetade med producenten Nick Sylvester hon berättar:

”Jag skrev den första demon till den här låten 2015 på en Ronni Vindahl som en instrumental loop. Jag har alltid älskat refrängen, men det var inte förrän jag började jobba med Nick förra året som den började ta form. Vi tog in Clementine Douglas för att skriva med oss och tillsammans förvandlade vi demon till låten ni hör idag.”

Byggd runt en beroendeframkallande elektronisk loop och omättligt catchy refräng handlar låten om rädsla för att knyta an till någon. I slutet av låten kommer dock artisten överens med verkligheten att hon inte kan ignorera livets förändringar.

Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011