Coldplay inleder en ny musikalisk era och välkomnar oss in i deras tionde albums ljudmässiga värld genom singeln feelslikeimfallinginlove. I arbetet med kommande plattan Moon Music är bandet främsta mission att tänka hållbart, därför kommer albumet finnas tillgängligt på vinyl gjord av 100 % återvunna plastflaskor. Enligt bandet kommer detta att förhindra tillverkning av mer än 25 ton ny-plast och ge en minskning med 85% CO2-utsläppen jämfört med traditionell 140g vinyl. De planerar också att släppa albumet på världens första ”EcoCD” som är skapad av 90 % återvunnet polykarbonat från efterkonsumentavfall.

Popmuzik Podcast

Moon Music är producerad av Max Martin och planeras släppas den fjärde oktober. Albumet blir bandets första sedan 2021 års Music of the Spheres, och det kan mycket väl bli ett av deras sista. År 2021 avslöjade nämligen Chris Martin att han planerade att sluta släppa musik med Coldplay 2025.

”Jag vet att jag kan säga er: vårt sista riktiga album kommer att komma ut 2025 och efter det tror jag att vi bara kommer att turnera”

Oavsett vad ödet för Coldplay blir ger feelslikeimfallinginlove mig rysningar längst hel kroppen och får mig att vilja springa fri över öppna fält, kasta mig handlöst ut i nya utmaningar och bli kär på nytt. Med andra ord alla de där känslorna som bandet alltid lyckats fånga genom sin musik.

Glöm inte stötta Popmuzik och arbetet med att lyfta fram ny musik. Även om bloggen är gratis att läsa och helt utan störig reklam, så är det en fin sak att även stötta med några kronor efter möjlighet som Patreon. Du kan bli Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för så lite som 32 kr i månaden. Mindre än en latte på stan och det gör det möjligt för bloggen att leva vidare. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011