Tomas Rimeika har alltid varit en kämpe för medmänsklighet och solidaritet. Att stå upp för den svage i samhället och att vi som kollektiv kan hjälpa varandra. En fin inställen, som både genomsyrar Tomas som person, samt hans musik.

Popmuzik Lover Patreon

Nu när Tomas släppt albumet Den Klarnande April, bjuder han på en låt som beskriver just det. För på Vi står inte ut sjunger han om att visa just medmänsklighet och solidaritet med människor på flykt. En låt som Tomas beskriver så här:

”I vår kärva tid krävs där människor på flykt misstänkliggörs, krävs att någon pratar klarspråk om människovärdet.”

Här bjuds vi på en jordnära anti-krigssång, som byggs upp av mjuka gitarrer och trummor tillsammans med härliga synthar. Det är låt som lyfter oss alla och försöker få oss till bättre människor när vi förstår vilken situation andra människor kan behöva fly från. En fin och upplyftande låt om att få hjälp och att hjälpa en främling. En härlig och samtidigt viktig fredslåt för 20-talet.

Hela albumet Den Klarnande April kan du utforska här nedan:

För att inte missa några inlägg i bloggen, kan du spara ner Popmuzik som en app till din mobils hemskärm. Bara klicka på delningsknappen i din webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Via appen kan du lätt komma åt bloggen samt att du även kan aktivera notiser. På det viset kommer du alltid att ha ny musikinspiration nära till hands.

DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011