Last Plane Out är en svensk duo som består av Nils Erikson och Anders Lundquist. Duon släppte sitt självbetitlade debutalbum i våras som togs emot väl av musikkritiker. Nu bygger herrarna på den samlingen av låtar med nya singeln All fools’ day, som släpptes i veckan. En låt om att sikta högt, men förlora sig själv.

Följ på Apple Music

Produktionen är klassisk melodiös rock med snyggt arrangemang där låten utgår från ett piano och gitarr för att sedan byggas på med bland annat smäktande stråkar. Kan tänka mig att fans av Journey och Yes borde uppskatta detta mycket. Jag tyckte i alla fall det blev väldigt snyggt.

Med singeln får vi första smakprovet från duons andra album, som kommer att släppas i Februari nästa år. Du kan ge låten en lyssning här nedan och medan du gör det får du gärna spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset är ny musikinspiration bara ett klick bort. Välj bara ”Lägg till på hemskärmen” under delningsmenyn och sedan har du en appikon med Popmuzik-loggan på hemskärmen. Väldigt smdigt och snyggt. Testa?

Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011