Da Buzz ligger minsann inte på latsidan.
De har precis tagit sig igenom en sommar fylld av spelningar och festivaler med senaste albumet My Life i bagaget. Nu går de in i hösten med ännu en hit till samlingen: You&Me (Baby).

Skicka in din musik

Den nya låten är ett samarbete med Hertzberg och Funke som de träffade under en spelning på Vi som älskar 90-talet här i Göteborg för några år sedan. Redan då snackades det om ett samarbete och nu alltså stjärnor, planeter och framförallt tid stått i rätt position för att det ska kunna ske.

Per Lidén i Da Buzz berättar om samarbetet:

”Vi kände att vi tänker lika kring musik och vi tycker de har ett skönt sound. Men det var först nu med just den här lite modernare låten vi tyckte att det passade med ett samarbete. You & Me (Baby) har fått en riktigt bra respons från den yngre publiken, vilket är roligt och något vi kommer ta med oss framåt.”

Men redan trogna fans av Da Buzz kommer inte att bli besvikna på den nya låten heller, det kan jag gå i god för. Sjukt skön klubbmusik bjuds vi på denna gång. Det är ett bra driv och tryck i basgång samt trummorna. Samtidigt får vi ändå den där radiovänliga dansmusiken som Da Buzz är kända för.
Eller som Annika Thörnquist fyller i:

You&Me (Baby) känns verkligen helt rätt för oss just nu. Lite flörtig, positiv och upplyftande på samma gång. Precis så som Da Buzz vill låta och vi hoppas att andra kommer känna precis det vi känner när de lyssnar. ”

Om du vill ha Popmuzik nära till hands kan du spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. Då får du en fin appikon med Popmuzik-loggan som du kan klicka dig direkt till bloggen via. För att göra det klickar du bara på delningsknappen i din webbläsare och väljer ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011