pop

Smith & Thell – Year of the young

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Smith & Thell fortsätter att släppa hits och följer nu upp Goliath från i vintras med singeln Year of the young. En låt som summerar duons 2019 där de som grupp nått enorma framgångar samtidigt som de privat behövt hantera stora sorger. Samtidigt lyckas Maria Jane Smith och Victor Thell som alltid att få det bitterljuva och melankoliska att bli lysande popmusik med upplyftande känsla. Det tycke jag är fint.

“2019, året då vi ena dagen spelade på en solig festival i Kalifornien, bara för att nästa dag sitta vid en sjukhussäng och titta på någon vi älskar tyna bort. Året då vi fick allt vi någonsin ville, men kände att vi förlorade allt vi någonsin haft. Året för lite för mycket rock’n’roll. Året med gråt i hotellrum och leenden på scenen framför våra fans. Året då vi lyssnade på Margaret Elizabeth Fryes ord som ekade i en kyrka och in i våra själar. ‘Stå inte vid min grav och gråt, jag är inte där, jag dog inte.'”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.