Smith & Thell fortsätter att släppa hits och följer nu upp Goliath från i vintras med singeln Year of the young. En låt som summerar duons 2019 där de som grupp nått enorma framgångar samtidigt som de privat behövt hantera stora sorger. Samtidigt lyckas Maria Jane Smith och Victor Thell som alltid att få det bitterljuva och melankoliska att bli lysande popmusik med upplyftande känsla. Det tycke jag är fint.

Följ på Apple Music

”2019, året då vi ena dagen spelade på en solig festival i Kalifornien, bara för att nästa dag sitta vid en sjukhussäng och titta på någon vi älskar tyna bort. Året då vi fick allt vi någonsin ville, men kände att vi förlorade allt vi någonsin haft. Året för lite för mycket rock’n’roll. Året med gråt i hotellrum och leenden på scenen framför våra fans. Året då vi lyssnade på Margaret Elizabeth Fryes ord som ekade i en kyrka och in i våra själar. ’Stå inte vid min grav och gråt, jag är inte där, jag dog inte.'”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011