Förra veckan fick Way Out West-publiken höra Fuck ditt liv som en exklusiv förhandslyssning under Oskar Linnros konsert. Det är alltid svårt att avgör hur bra en låt är när man lyssnar på den för första gången i ett enormt PA-system och har ett skrikande publikhav i örat. Men min omedelbara känsla var att melodierna satt där.

Svensk Pop Apple Music

När vi nu fått tillgång till studioinspelningen av Fuck ditt liv var min känsla helt rätt där i ett duggregnande och lerigt slottsskogen. Kaxig text och slående hookar gör detta till det starkaste släppet hitintills från Rathanas kommande platta Where Strippers Go To Die.

Låten är skriven av Daniela tillsammans med Amanda Cygnaeus, Calle Ask och Oskar Linnros och producerad av Calle Ask.

Såhär säger stjärnan själv om släppet.

”Den här låten behövdes skrivas för att en liten kille jag dejtade behövde vara otrogen mot mig. Jag blev sårad av att han var otrogen, men mest sårad över att jag själv hade valt en person som var en sån jävla clown. Jag kunde ju se det komma. Med inspiration från bl.a. No air med Jordin Sparks och Chris Brown så fick jag kontakt med min inre arga och dramatiska 15-åring och därmed utlopp för att vara textmässigt pubertal, impulsiv och osmart. Hela mitt budskap med albumet handlar om att sluta posera för sig själv i vad som är sant, och precis så skrevs den här texten. I full fucking affekt. Det blir inte verkligare än så. Sanningen här är såklart att när någon gör mig illa så kämpar jag för att rikta min ilska mot den personen, men den riktas alltid mot mig själv istället. Det kändes som att jag valde att bli bedragen.”

Ha stenkoll på alla inlägg i bloggen och följ Popmuzik i din RSS-läsare. Perfekt sätt att få alla bloggar och webbsidors inlägg i ett och samma flöde.

Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011