Den italienska popstjärnan AIELLO släppte i fjol albumet ROMANTICO och tidigare i våras släpptes första singeln från artistens kommande fjärde album.

Svensk Pop Apple Music

TALETE bjuder på skönt dansant pop producerad av BRAIL och Starchild, med pulserande trummor och lekfull produktion som gör låten perfekt för sommarens spellistor. Det blir extra läckert att höra arrangemanget i Dolby Atmos-mixen. Musiken blir liksom än mer lekfull där syntharna och trumarrangemangen liksom rör sig runt huvudet på en. De har till och med lagt in ljuden av en bil som löper genom ljudbilden vid ett tillfälle. Väldigt kul gjort och jag blev verkligen glad över hur mixningen var gjord här.

Låten i sig handlar om hur AIELLO kärar ner sig varje sommar, där elden flammar upp i Augusti och det hela tar slut i September. Förhoppningen är väl att årets flamma ska hålla lite längre. Vi får se hur det går med det, men vi andra kan ju dansa loss tillsammans med sångaren och hans dansare i musikvideon som du ser här nedan.

Förresten. Om du har möjlighet får du gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Då bloggen inte har några rika finansiärer i ryggen eller störig reklam, så är det bara bloggens Patreons som gör det möjligt för mig att hålla sidan vid liv. Här vill jag även poängtera att du inte ska utgå från att alla andra ska stötta (för det gör de inte), utan gör det gärna du. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden, eller Popmuzik Lover för så lite som 32 kr. Tack för ditt stöd.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011