I fredags släppte Omar Apollo sitt andra studioalbum God Said No. Ett album där sångaren tar oss med ner i sorg och krossade hjärtan, där han bearbetar de två senaste åren i livet. I samband med det släpptes även musikvideon till singeln Done with you. En soulig och jazzig poplåt som får dig att dansa. Det är filmiska stråkar tillsammans med rytmiska gitarrer och skön brass.

Nordiska Favoriter

I videon slipar Omar knivarna för att filéa köttet och visar upp sina mjuka danssteg, samtidigt som artisten sjunger om att han är färdig med den där personen som fått hans hjärtat krossat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011