Den 12:e Juli släpper Clairo albumet Charm. Sångerskans tredje album i ordningen och uppföljaren till Sling från 2021.
Inför släppet får vi här sista singeln inför albumet. Det är frågan om den inledande låten Nomad, som du kan njuta av här nedan.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuds vi på en luftig och drömmande poplåt med sångerskans mjuka röst tillsammans med gitarrer och skön bas. Det är en låt som snyggt sätter tonen till albumet och handlar om sårbarhet, självbevarelsedrift och önskan att fly från mänsklig kontakt.

Låten byggs på en klassik popsättning och andas 70-tal. Den mjuka och samtidigt kosmiska känslan i musikarrangemanget blir än mer omslutande i Dolby Atmos som du bland annat kan uppleva om du har Apple Music. Den luftiga produktionen blir liksom till bomull i öronen och körerna i låten omsluter dig. Snyggt som bara den är det och det hela känns lovande inför att hela albumet släpps om några dagar.

Om du vill få hela albumet i ditt musikbibliotek när det släpps, samt uppleva musiken i Dolby Atmos, så har du möjlighet att förhandsspara albumet här nedan.
Vill du ha dagliga musiktips direkt ner i mobilen så kan du skapa en genväg till Popmuzik som du lägger på din mobils hemskärm. På det viset påminns du att dagligen besöka bloggen, vilket är perfekt så att du inte missar alla härliga musiktips, intervjuer och annat musikrelaterat som portioneras ut i bloggen.
För att spara ner en genväg klicka du på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011