Efter att nyligen tagit studenten och inlett sommarens turné är det dags för Coca-Cola-ambassadören Theo att släppa en ny singel. Denna gång får vi en pulserande poplåt som känns som klippt och skuren för sångaren som här sjunger om att han ”vill va honom som håller om”. Att helt enkelt inte vara killen som står ensam medan den andre är i någon annans famn. Den famnen man själv en gång var i.

Favoriter Apple Music

Det är vemodigt och samtidigt skönt dansant. Jag tyckte ju detta var riktigt bra och med förra singeln Dagar som aldrig tar slut känns det som Theo verkligen har steppat upp med sina låtar. Det är än mer välproducerat och melodierna är verkligen ace. Om Theo är med i Melodifestivalen igen, så kan han bli riktigt farlig.

Vill ha honom är skriven av Theo tillsammans med Cassandra Ströberg, samt att låten är producerad av Pontus Persson.

Vad säger du om Theos utveckling som artist och nya singeln?
Om du uppskattar att upptäcka ny musik i bloggen och att det finns en bred svensk musikblogg så får du gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för endast 32 kr. Ditt bidrag till bloggen gör det möjligt att lyfta fram allt från kända akter som just Theodor, men också nya spännande namn. Så har du möjlighet att stötta så ska du inte tveka, utan bli Patreon redan när du klickat igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011