Bakom artistnamnet OKARO hittar vi Delia Okaro. En svensk-assyrisk producent och artist som kallar sin musikstil för rätt och slätt cyber, när den ligger mellan R&B och pop med influenser från afrobeats, hiphop och dansmusik.

Favoriter Apple Music

Här är OKARO aktuell med singeln Foreign. En atmosfärisk låt med tunga rytmer och beats som tillsammans med syntharna bygger upp en läcker stämning. Det är elegant och dansant. Över produktionen ligger sångerskans mjuka röst där OKARO sjunger om att gå ens egna väg. Att skärma av allt oljud från världen och inte låta andra stå i vägen för ens vision. Något som definitivt är viktigt för en artist som vill stå ut i bruset, och något som OKARO absolut gör med Foreign.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Låten är en spegling av mitt eget liv. Att tro på sig själv och göra sin egen grej. Musiken är en livstil 24/7.”

Visst är det en imponerande låt som OKARO serveras oss? Lyssna här nedan och se vad du själv tycker?

Medan du lyssnar får du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset är bloggen bara ett klick bort och du påminns besöka sidan regelbundet, vilket är bra då Popmuzik är den enda svenska musikblogg som dagligen uppdateras med nya inlägg.
För att skapa den där genvägen till bloggen klickar du på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011