Artisten och skådespelaren Omar Rudberg är tillbaka med ny musik. Andra singeln sedan han signats till det amerikanska musikbolaget Elektra blir den dubbla a-sidan Talk och Bye bye som då följer upp Red light från i våras.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuds vi på två medryckande R&B-poplåtar där Talk är låten som tar över dansgolvet med sina läckra rytmer och mer dansanta produktion. Det hela är snyggt framfört av Omar som skiftar mellan att sjunga ut texterna med att bjuda oss på sin mjuka falsett.

Bye bye är en kaxig låt om att se genom ens partners lögner för att sedan lämna personen och starkare gå därifrån. Det är sexigt och kaxigt. Det blir liksom som att Omar visar upp ”se, det är DETTA du nu går miste av din dummer”.

Du kan kolla in den läckra dansvideon till Talk här nedan.
Glöm inte att du gärna för stötta arbetet med Popmuzik som Patreon. Du kan bidra till bloggen antingen som Popmuzik Liker för 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Då bloggen inte har någon störig reklam eller rika finansiärer så är bloggens Patreons viktiga för att det även ska finnas en bred svensk musikblogg även i framtiden.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011