EDM-producenten Hogland gjorde i fjol en mashup med EDM-singel Hungry hearts av Nause från 2012 och mixade då ihop den med Veronica Maggios låt Tillfälligheter från 2019. Nu har producenten uppenbarligen fått artisters och musikbolags välsignelse att släppa denna mashup på de olika streamingplattformarna och ge oss nostalgi i kubik med denna EDM-hit från 10-talet.

DOLBY ATMOS

Kul mashup och roligt att Hogland faktiskt fick tillstånd att släppa denna sköna klubbdänga brett inför sommarens klubbkvällar. Känns som ett givet inslag på dansgolven och i våra spellistor denna sommar.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011