Klara Almström slog igenom stort i Idol 2022, där hon slutade på en tredjeplats, och har tidigare även byggt ett namn för sig själv tillsammans med Adrian Macéus under två och ett halvt år i podden Tonårsliv.

DOLBY ATMOS

Nu är Klara aktuell med singeln Hoppas du mår bra, som är en en härligt medryckande poplåt med snygga stråkar och lekfull pianomelodi. Det är en låt som är som klippt och skuren för radiostationerna med sin lysande Veronica Maggio-doftande text och känsla. För jag personligen älskar ju de där bitterljuva texterna om ett uppbrott där man med en liten djävul på axeln önskar att den andre mår bra, men samtidigt inte vill att den andre kommer tillbaka. Lysande!

Hoppas du mår bra är skriven av Klara tillsammans med Jimmy Jansson, Fredrik Sonefors och Hilda Stenmalm. Så det är ett starkt lag av hitskapare som backar upp Klara och som tillsammans ger dig denna sommarhit.

Glöm inte att du gärna får stötta Popmuzik som Patreon. Då bloggen inte har någon störig reklam eller rika finansiärer i ryggen är det bara bloggens Patreons som ser till att sidan går runt som en bred musikblogg som uppdateras dagligen med nya inlägg. Så har du möjlighet får du gärna bidra som Popmuzik Liker för 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr i månaden så länge du vill. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011