Om du vill ha somrig och lekfull pop för att tonsätta en slö sommardag, ja men då kanske den nya singeln Supernova med Söta Bror kan passa? Det är en enkel och glad poplåt om känslorna man får av den där speciella personen när man är nyförälskad.

Favoriter Apple Music

Det hela är med andra ord både upplyftande och glatt, med sköna rytmer medan Söta Bror, eller Erik Eljest som är mannen bakom artistnamnet, listar alla känslor som verkligen bubblar i kroppen för den där speciella personen.

För produktion, mix och master står Bare Andy och låten i sig är andra singeln som Erik släpper under namnet Söta Bror.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011