Artisten ANfiShA är tillbaka med en ny singel för att följa upp låtarna LoverZone och debuten Stearin.

POPMUZIK SUMMER

Den nya singeln heter Mytoman och är en kaxig och samtidigt läckert dansant låt med sköna beat som löper genom produktionen. Det är en låt som både osar av attityd samt ett behagligt mörker medan ANfiShA sjunger om att ha blivit utsatt för just en mytoman. Det blir till ett tydligt långfinger mot personen som enbart ljugit sig genom deras relation. Visst är det härligt med låtar där artisten gör upp med en viss person inför öppen ridå. För upprättelse är alltid som bäst när den serveras tillsammans med någon.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag dejtade en kille som ljög så mycket att han tillslut själv glömde vad han hade ljugit om. Låten är en konfrontation som jag aldrig fick. Den får mig att känna mig kaxig, självsäker och ostoppbar.”

Om du liksom jag älskar de där attitydsfulla poplåtarna, så kommer du garanterat inte bli besviken på Mytoman som du hör här nedanför.
Medan du lyssnar på bloggen får du gärna spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. Popmuzik-ikonen på skärmen kommer påminna dig att besöka bloggen dagligen, så du inte missar alla grymma låtar och spännande artister som du kan upptäcka här.
Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011