Nyligen skrev Victor Leksell historia på hemmaplan i Scandinavium när han bjöd på en bejublad konsert. Nu är stjärnan tillbaka med ny musik som utgör soundtracket till Netflix-filmen En del av dig.

POPMUZIK SUMMER

I låten med samma namn som filmtiteln hör vi tydliga karakteristiska Leksell sounds i en smäktande ballad som växer i verserna för att skalas ner i refrängerna. Med en lika närvarande stämma som alltid berätta artisten en viktig historia. För de som inte sett filmen än kan den starkt rekommenderas och i rollerna ser vi bland annat Edvin Ryding och Zara Larsson.

En del av dig är skriven tillsammans med Wilhelm Börjesson och Oskar Rindborg.
Vill du bli en del av Popmuzik så får du gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Då bloggen inte har någon störande reklam eller rika finansiärer i ryggen är det bloggens Patreons som gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred svensk musikblogg med passion för musiken. Så om du har möjlighet får du gärna bil Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon.

Här kan du även kolla in trailern till filmen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011