Det finns en ny spellista på Apple Music som jag gett en hel del kärlek senaste veckorna. Jag kallar den kort och gott för Summer och innehåller låtar och hits som förknippas med sommaren. Antingen genom att den är härligt somrig i stilen, eller att låten var en hit just under sommaren. Här blandas låtar från förr och nu med några som kan bli hits i morgon. Med andra ord, så är det en perfekt spellista för midsommarfirandet, festen i trädgården eller på stranden.

Favoriter Apple Music

Bara klicka igång spellistan och få en härlig våg av nostalgi, hits och nya musikvänner som kommer göra din sommardag lite varmare och trevligare. För här hittar du artister och låtar som Espresso med Sabrina Carpenter, Look who’s laughing now med Benjamin Ingrosso. Pure shores med All Saints, Kokomo med The Beach Boys, I don’t wanna wait med David Guetta & OneRepublic, Holiday med Madonna, Bailando med Paradisio och The rhythm of the night med Corona bara för att nämna några få.
Perfekt lista att följa, för den uppdateras med ny musik regelbundet.

Älskar du också spellistorna och att upptäcka all musik som skrivs om i bloggen?
Om du har möjlighet får du gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag hjälper bloggen att fortsätta leverera inspirerande och engagerande inlägg varje dag om musik. Allt från musiktips, intervjuer och uppdaterade spellistor. Tack så mycket!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011