I veckan släppte Apple Music en ny personlig spellista som jag tyckte var riktigt trevlig.
Heavy Rotation heter spellistan och namnet är tagen från radiotermen när en låt var en hit och spelades ofta och med det hade just heavy rotation. Nu är det inte vad som spelas på radion som är underlaget för spellistan, utan det du själv lyssnat mycket på senaste tiden. Dagligen uppdateras spellistan med din favoritlåtar för stunden, vilket gör att du tekniskt sett inte behöver ha en dedikerad ”bäst just nu” spellista, då denna täcker in dina 25 mest populära låtarna för tillfället. Smidigt.

DOLBY ATMOS

Personligen brukar jag mest lyssna på mina spellistor Favoriter och Svensk Pop, speciellt under dagarna efter fredagen när spellistorna uppdaterats med veckans låtar. Då är ju detta en bra spellista att sedan lyssna igenom favoriterna som spelats lite oftare och få upp rotationen på just dem. Känns som en kul och bra spellista, som jag lär använda flitigt under året.

Om du också använder dig av Apple Music, vad tyckte du om din Heavy Rotation Mix? Blev det en bra sammanställning av det du lyssnat mycket på senaste tiden?
Du ser mina Heavy Rotation-låtar i spellistan här nere.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011