Det är dags för andra singeln från hyllningssamlingen Night City Tribute Vol.2 (In Memory of Tim Norell), där olika artister tolkar låtar av artisten, producenten och låtskrivaren Tim Norell.

Popmuzik Lover Patreon

Denna gång är det Cliff Wedge som ger oss härlig sommarpop i form av låten Say say. Originalet var skriven av Tim Norell och Ola Håkansson och släpptes som singel sommaren 1987. Låtren fanns även med på Secret Services album Aux Deux Magots från samma år.
Då är det ju perfekt att även Wedge version av låten släpps nu inför sommaren. Här bjuds vi nämligen på alla ingredienser för en given sommarhit. Det är en behaglig baktakt som löper över den varma produktionen och ger det hela en skönt medryckande känslan. Till det får vi sångarens mjuka röst som även det bidrar till den somriga känslan skulle jag säga. Det är liksom perfekt musik att spela över beachpartyt när eftermiddagen övergår till tidig kväll och folk vill sparka igång dansen.

Med andra ord: dags att hämta badbollen för att än en gång dansa och le till Say say, si sådär 37 år efter att originalet släpptes.
Samtidigt som du lyssnar på låten får du gärna spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart! På det viset kan Popmuzik-ikonen i mobilen påminna dig om att dagligen kika in för att få ny musikinspiration. Perfekt nu under sommaren för att få ditt dagliga soundtrack under semestern.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011