Min stora favorit under årets Melodifestival var Jacqline med låten Effortless. Att låten slutade på en niondeplats i finalen var utan tvekan årets största skandal och ett tecken på att Melodifestivalen inte var värd en så bra låt och artist.

Följ på Apple Music

Nu har i alla fall Jacqline borstat bort dammet från slutstriden i Friends och går in i sommaren med första singeln efter musiktävlingen i form av singeln Hurts me like you do.
Här bjuds vi på medryckande R&B-pop som är som klippt och skuren för topplistorna och dansgolvet. Jacqline visar upp sin uttrycksfulla och starka röst över arrangemanget och det osar hit skulle jag säga.

Hurts me like you do är skriven av Carl-Philip Ström, Simon Strömstedt och Louise Lindberg och du hör resultatet här nedan.
Något du kan göra medan nu lyssnar: Lägg till Popmuzik i din RSS-läsare. På det viset har du stenkoll på nya inlägg och uppdateringar i bloggen, så att du inte missar alla musiktips, intervjuer och annat kul musikrelaterat som dagligen läggs upp här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011