Med en stark kör inleder Sara Irisdotter sin kärleksballad Vill du ha mig ändå? En låt som handlar lika mycket om att acceptera och tro på sig själv som att våga be om att få bli mottagen av någon annan. En låt om att vi alla bär på smärtor och svaghet som vi kanske försöker dölja. Men också om att älska någon för den man är och att älska den andre med alla fel och brister. Här får vi en väldigt fin text som blir till en vacker kärleksballad, där kören och den pampiga tonartshöjningen ger en gåshud.

Popmuzik Lover Patreon

Vill du ha mig ändå? är en låt som med sitt starka budskap och sång känns som ett givet inslag under kommande bröllop, så det passar ju bra att släppa låten nu i början av sommaren när vi nu går in i bröllopstider för många.

Så om du är lite kärlekskrank eller kanske går i giftastankar, så är Vill du ha mig ändå? en väldigt fin låt som jag tror du kommer att uppskatta mycket. Som sagt, så känns det som en fin låt att både gå in i sommaren tillsammans med och kanske även fram till altaret till?

Medan du lyssnar på låten får du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset kan Popmuzik-ikonen påminna dig att regelbundet besöka bloggen som dagligen uppdateras med nya musiktips och annat musikrelaterat.
Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
1
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011