Det känns lite som en psalm när inledningen av Make me forget tonas upp för oss.
Med sina stråkar och gitarr blir det till en vacker och innerlig låt om saknad som singer-songwritern Laevendel levererar. Avskalat och enkelt, men med tyngden på de rätta orden och det vackert melankoliska. Det är som en sommarmålning, som visar upp det vackra i det Svenska landskapet, samtidigt som det har en ett behagligt vemod över sig. Snyggt!

Skicka in din musik

Om singeln berättar Falkenbergaren Charlie Skibsted för bloggen, som är personen bakom artistnamnet Laevendel:

“Låten skrevs för 10 år sedan men har följt med mig genom åren. Ursprungligen handlade den om ett ungt och brustet hjärta, men idag har låten fått en ny betydelse och handlar mer om saknad. Det är fascinerande hur låtens innebörd har förändrats med tiden. Jag undrar hur jag kommer att uppfatta den om ytterligare tio år.”

Vad känner du när du hör Make me forget?
Om du vill uppleva Laevender live under sommaren, så kan du se honom på Rotundan, Halmstad den 23:e Juli, Skrea Matbruk, Falkenberg den 31:a Juli, samt under Allsång på Vallarna (med Jill Johnson), Falkenberg 5:e Augusti.

Om du vill upptäcka ny musik och spännande artister i bloggen, så tycker jag du ska spara ner en genväg till bloggen på hemskärmen i din mobil. På det videt kan du enkelt klicka in och läsa alla daglige musiktips som portioneras ut i bloggen. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011