Jag är ju svag för de där vemodiga och melankoliska låtarna. Så när Minute Taker och Color Theory släpper deras tredje låt ihop blir det helt klart min kopp av te, som det kallas.

Svensk Pop Apple Music

Nya singeln heter Our last song och handlar om slutet på en relation. Den där bitterljuva känslan som infinner sig när man säger farväl till varandra och sätter punkt på det som en gång varit. Det är i sig en vemodig upplevelse, för hur många har inte gått skilda vägar från en vän, partner eller jobb. Men det är också början på något nytt, så i det där vemodiga finns alltid en strimma hopp.

Musiken är likt texten vemodig, med sina tunga trumslag och mjuka synthar tillsammans med en pianoslinga. Det är något med känslan av låten som fick mig att tänka på Eurovision Song Contest. För jag hade inte blivit överraskad om just en låt som Our last song dykt upp där, om än två minuter kortare.

Snyggt är det i alla fall och du hör resultatet här i bloggen.
Glöm inte, om du uppskattar att det finns en bred svensk musikblogg som Popmuzik, som levererar nya musiktips varje dag, så tycker jag du ska stötta arbetet med bloggen som Patreon. Som en av de få svenska musikbloggar som finns kvar, är ditt stöd ett fint bidrag så att bloggen kan fortsätta tipsa om ny musik.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011