Thilda U är en 24-årig sångerska från Bjärred utanför Lund, som imponerar stort på mig när hon här debuterar med singeln The Rain.

Popmuzik Podcast

Jag fastande för låten redan i inledningen. Med sin varma, medryckande känsla som snyggt kryddats med discostråkar gav låten en lyxig och elegant känsla. Sedan kommer Thilda Us straka sångröst in och jag smälter på en gång. Det är vemodig och uttrycksfult. Du som älskar LÉON och Molly Hammar kommer definitivt omfamna Thilda U och hennes sång.

The Rain är skriven av artisten själv tillsammans med Daniel Hedberg. Thilda U berättar för bloggen:

The Rain handlar om en längtan att komma bort, fastna i det overkliga, glömma tiden och dansa runt i sommarregnet. En melankolisk kärleksdröm.”

Med singeln The Rain får vi även första smakprovet från sångerskans kommande debut-EP som släpps under hösten. Så vi har med andra ord mer att se fram emot från denna lovande debutant.

Om du uppskattar att upptäcka nya artister i bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta arbetet som Popmuzik Liker (12 kr) eller Popmuzik Lover (32 kr) på Patreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred och nyfiken musikblogg där du dagligen hittar nya musiktips varvat med intervjuer och annat musikrelaterat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011