Med singeln The lost ones får vi första smakprovet från den brittiska artisten Florries kommande debutalbumet med samma namn. Ett album som släpps den 14:e Juni och som redan nu finns att spara på Apple Music om du vill få de kommande låtarna och singlarna ner i ditt bibliotek i samband med att de släpps.

Följ på Apple Music

Låten är bland annat skriven av sångerskan tillsammans med Brian Higgins, som i popvärlden är mer känd som Xenomania. Vilket kanske förklarar dess lysande pop-känsla.
Här bjuds vi på den där ursnygga versen som blommar ut i den där perfekta refrängen. Det är vemodigt och medryckande, på samma gång. Det är fan så jag blir helt lycklig av detta.

Om singeln berättar Florrie:

”Det här är en låt om att släppa taget; av tidigare ånger, misstag du gjorde när du inte visste bättre och att behålla hoppet när livet blir svårt. Det fanns en tid när jag nästan gav upp musiken och jag gick igenom ett par jobbiga år. Jag skrev den här låten samtidigt som jag återupptäckte mig själv som artist och människa.”

Videon till The lost ones är gjord av Archie och Stephen Campbell och du ser resultatet här nedan. Om du gillar låten och älskar att upptäcka låtar i denna stil, får du gärna bokmärka bloggen så du regelbundet kan hitta hit och följa Popmuzik på sociala medier för att inte missa alla grymma låttips.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011