Ibland kan en låt vara början på en vacker vänskap, som de nästan sa i filmen Casablanca. Saken är den att singeln Come on I want you med Francesca e Luigi var den som fick Emil Löfström att få upp ögonen för den färgsprakande duon och med det lärde känna Jessica Brannefors och Martin Permer. Det var också en låt som duon hade skickat in till Melodifestivalen men som valdes bort till förmån för något tråkigare och mindre bra, I guess.

Popmuzik Podcast

Fyra år senare är det dags för Emils musikprojekt O!Dorian att göra sin tolkning av låten tillsammans med just Martin. Texten har uppdaterats och produktionen är sådär härligt over the top. Det är sprakande schlagerpop med Stad i ljus-trumpeter och extra allt. Med andra ord är det en låt att bli helt lycklig av och som borde sätta igång det regnbågsfärgade dansgolvet världen över. För visst behövs mer kravlös pop som man bara blir lycklig av? Är det en ny musiktrend som behövs så är det just den. O!Dorian får gå i bräschen för den dansanta popmusiken med Come on I want you.

Du hör Come on I want you här nedan. Om du gillar låten samt att upptäcka ny musik i bloggen så hade det betytt mycket om du vill bokmärka bloggen och följa den på sociala medier. På det viset kan du upptäcka mer musik av artister som O!Dorian.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011