Leonard Hanson tar oss än en gång ut på dansgolvet med singeln The Valley. En riktigt skön houselåt vars tunga beats och läckra synthmelodier skapar närapå en episk känsla. En låt som definitivt kommer att sätta fart på både dansgolvet och din träningsspellista. Det kändes som en perfekt låt att förlora sig i och bara låta rytmerna styra kropp och fötter.

Skicka in din musik

Med singeln följer den svenske producenten och DJ:n från Stockholm upp låtarna Liquify samt Release Control och med det börjar han mer och mer bli ett namn att hålla ett öga på när det kommer till klubbscenen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011