Singer-songwritern Alex Gerdt har släppt musik under eget namn sedan 2016. Bland annat har det blivit albumen Contradictions 2017 samt Cornflower Rd 2020. Vid sidan av sitt egna artisteri har Alex turnerat tillsammans med bland annat Eskobar och Mohombi.

Favoriter Apple Music

Nu är Alex aktuell med singeln Just like anybody. En melodisk och behaglig låt som fägast av den amerikanska folkmusiken. Alex sång är mjuk och lite drömmande medan den liksom svävar över arrangemanget, vilket jag gillade här. Texten i sig handlar om att de flesta inte är direkt annorlunda eller speciella, utan vi alla är ganska lika i de flesta avseenden. Helt klart ett budskap jag kan skriva under på. För när allt kommer omkring är vi alla människor av samma skrot och korn.

Om singeln berättar Alex:

”Det häftiga med nya singeln tycker jag är soundet som blev. Många sångspår blandat med en viss 60-talskänsla. Texten handlar om att inse att man inte är annorlunda, eller särskilt speciell, hur mycket man än anstränger sig. Jag tycker texten förmedlar att det är helt okej att inse att vi alla är ganska lika.”

Med Just like anybody får vi första i raden av singlar från Alex som han kommer att släppa under våren, så om du liksom jag uppskattade denna låt, så har du som sagt mer att se fram emot.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011