Åh, denna var härlig. Det verkligen likt en somrig bris av pop och rytmer som Therése Neaimé bjuder oss på när hon släpper singeln Want you back.

POPMUZIK SUMMER

Man hör redan med den inledande saxofonen att detta kommer att bli skönt. När låten sedan byggs upp av rytmerna är det nästan omöjligt att stå still. Resultatet är en modern och samtidigt mogen dansant poplåt med skön latinovibb. En låt som borde passa fans av Jennifer Lopez och Gloria Estefan, eller bara de som just nu sitter hemma och längtar efter att få tillbaka sommaren i våra liv igen. För detta hade ju varit ett perfekt soundtrack till en varm uteservering till ett kallt glas rosé.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011