Äntligen helg!
Dags att snöra på sig dansskorna och gå ut och klubba. Det är precis det du vill göra när du hör nya singeln I FEEL NRG med Treyy G och 2AM METRO.

Nordiska Favoriter

En tung progressiv produktion och en bet som ger en skön mörk känsla över den elektroniska produktionen sätter producenten Treyy G från Denver i Colorado oss i trans på dansgolvet. I FEEL NRG känns som en låt man verkligen kommer att förlora sig själv i på dansgolvet tillsammans till.

Treyy G

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011