Ormar finns det gott om och det gör ACTHEKiDFROMSPACE och Damien Knight tydligt i singeln Poison. Avvägningen mellan den trap-inspirerade produktionen och rytmiskt snabba vokalerna står i perfekt harmoni för att skapa en helhet som känns tajt och orginell. Låtens främsta styrka är den melodiska refrängen som fastnar som ett tuggummi under skosulan. ACTHEKiDFROMSPACE spås en lovande framtid inom Kanadas musikscen och på det nya spåret breddar han sin publik och samarbetar med Damien Knight. Det här lär inte vara det sista samarbetet från de två musikskaparna.

Popmuzik Podcast

ACTHEKiDFROMSPACE

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.