Det var 1984 som Sade släppte singeln Smooth operator från debutalbumet Diamond Life. En låt som klättrade högt på topplistorna och gav bandet en bra start på karriären skulle man kunna säga.

Svensk Pop

Nu, nästan 40 år senare, släpper Therése Neaimé tillsammans med rapparen Raven Reii en cover på Smooth operator. Här får vi en modern tappning av låten, som ändå andas lite av originalet men som lutar mer åt en skön dansant känsla vilket jag gillade. Smooth operator är ju definitivt en klassiker, men för min del skadade det absolut inte när produktionen fick lite mer energi, som den fick här. Tycker det blev en bra tolkning som tog bort det lite långtråkiga ur originalet.

Vad tycker du om Theréses version av Smooth operator?

Therése Neaimé

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.