Efter att ha släppt debutsingeln Kalimba i våras, som streamats flitigt på de olika musiktjänsterna, är den tyska artisten Anaïsa tillbaka för att göra vår höst lite mer peppande med singeln Better without you.

Popmuzik Lover

Den nya låten handlar om att frigöra sig från alla bojor i en liv som håller en tillbaka. Saker som ett destruktivt förhållande, dåliga arbetsförhållanden eller högt ställda förväntningar från anda människor. Att helt enkelt ge dem ett långfinger och att själv ta tag i livet för att stå upp för sig själv. Tror vi alla behöver den där knuffen lite då och då. Vad kan då vara bättre än en poplåt som boostar ens självförtroende?

Better without you ger oss rytmisk produktion som byggs upp från gitarrer och beats som tillsammans med en skön melodi gör sig till den där perfekt lekfulla uppåt-låten man behöver. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.