Mer av ett emotionellt utlopp en än regelrätt låt överraskar svenska Sebastian Björnfot med singeln Kolla inte in i elden.

Nordiska Favoriter

Här skildrar artisten sitt liv exakt i detta nu. Helheten är brådskande och livfull, något artisten säger skiljer sig från tidigare släpp som gått mer åt melankoli och hämtat inspiration från perioder av depression. Inom en snar framtid lovar Björnfot ett nytt album, men den aktuella singeln ska inte ses som del av projektet, utan snarare betraktas som ett smakprov med stark koppling. Kraftfulla samplingar med krispigt mixad sång bildar ett inferno till åskoväder och unik lyssningsupplevelse.

Den femte plattan landar någon gång i höst. Men till dess får vi hålla tillgodo med den experimentella singeln Kolla inte in i elden, som enligt mig snuddar på musikalisk konst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.