Max Niclasson ger oss svensk vispop när han här släpper singeln Du kysser bra. En låt vars namn faktiskt kommer från en spellista Max har på Spotify och som hans fru tyckte skulle passa som en låttitel. Mycket riktigt blev det en fin låt av den titeln. En låt som fick Max att tänka tillbaka på när han var 19 år. För det var då han började arbeta med just denna spellista.

Nordiska Favoriter

Max berättar:

”Så jag tänkte tillbaka till den stunden/tiden i mitt liv. När jag bodde hemma hos päronen i det rosa huset (som är på omslaget), när jag var ute och busade på Göteborgs gator och hur ungdomsromanserna har format mig till den personen jag är idag.”

En nostalgisk och vacker visa som tar oss igenom kärleken och ungdomens Göteborg. Somrig vispop som träffar rakt in i hjärtat. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.