Max Niclasson ger oss svensk vispop när han här släpper singeln Du kysser bra. En låt vars namn faktiskt kommer från en spellista Max har på Spotify och som hans fru tyckte skulle passa som en låttitel. Mycket riktigt blev det en fin låt av den titeln. En låt som fick Max att tänka tillbaka på när han var 19 år. För det var då han började arbeta med just denna spellista.

Popmuzik Podcast

Max berättar:

”Så jag tänkte tillbaka till den stunden/tiden i mitt liv. När jag bodde hemma hos päronen i det rosa huset (som är på omslaget), när jag var ute och busade på Göteborgs gator och hur ungdomsromanserna har format mig till den personen jag är idag.”

En nostalgisk och vacker visa som tar oss igenom kärleken och ungdomens Göteborg. Somrig vispop som träffar rakt in i hjärtat. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.