Med bas i poplandet Storbritannien släpper den svenska artisten Ida Eriksson sina låtar, inspirerade av just popakter som Becky Hill, Astrid S och Molly Sandén. Du har ju redan hört en hel del av dem här i bloggen, så som Circles och Like you like that.
Inför den annalkande sommaren släpper artisten här singeln Retrieve. Låten i sig handlar om scenariot i ett förhållande när det avslutas men alltid slutar med att man återvänder till varandra omedelbart för att det är för bra att lämna bakom sig.

Följ på Apple Music

Resultatet är härligt pulserade pop med stark refräng likt en härlig energiboost. För dig som älskar ovan nämnda artister kommer definitivt inte bli besvikna på Idas popinjektion.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011