Med bas i poplandet Storbritannien släpper den svenska artisten Ida Eriksson sina låtar, inspirerade av just popakter som Becky Hill, Astrid S och Molly Sandén. Du har ju redan hört en hel del av dem här i bloggen, så som Circles och Like you like that.
Inför den annalkande sommaren släpper artisten här singeln Retrieve. Låten i sig handlar om scenariot i ett förhållande när det avslutas men alltid slutar med att man återvänder till varandra omedelbart för att det är för bra att lämna bakom sig.

Popmuzik in Dolby Atmos

Resultatet är härligt pulserade pop med stark refräng likt en härlig energiboost. För dig som älskar ovan nämnda artister kommer definitivt inte bli besvikna på Idas popinjektion.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.