Nästa vecka har filmen Three Months premiär med Troye Sivan i huvudrollen. Manus kretsar kring Sivans karaktär Caleb, en tonåring från södra Florida som ”älskar sin kamera, sitt gräs och sin mormor”. Men får plötsligt det chockerande avslöjandet att han exponerades för HIV strax innan sin gymnasieexamen. Medan Caleb väntar tre månader på sina provresultat resultat, finner han kärleken på de mest osannolika ställen. Cliffhanger! 

Jay som har alias Melina Duterte skriver på sociala medier hur tacksam hon är över att få vara med på Trouble med just Troye. Resultatet då? Helt magiskt, låten inleds med en skev akustisk gitarr och produktionen som är övervägande atmosfärsikt följer i det lite skeva spåret. Kraftigt distade trummor och grymt bra melodi skapar en poplåt bortom det vanliga. 

Förhoppningsvis kan vi vänta oss ett helt nytt album från Troye i år, men med tanke på skådespelarkarriären kanske jag inte ska ha för höga förväntningar. Förutom Three Months kommer vi kunna se Troye i HBO-serieen The Idol.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.