Med attityd och pulserande produktion släpper den australiensiske artisten Callum Hawthorne här singeln Dangerous. En lekfull och medryckande poplåt som gjord för dansgolven.
I videon kan vi se Callum dansa tillsammans med hunkiga män medan artisten lever ut sina fantasier. Videon är regisserad av Nathan Smart och koreograferad av Emily-Maree Brazier.

Popmuzik Lover

Callum Hawthorne är 22 år och ett nytt ansikte på popscenen. Artisten debuterade i fjol med singeln I do it confident och nu är det som sagt dags att följa upp den singeln samt verkligen visa var popskåpet ska stå.
Så kolla in videon här nedan och upptäck denna spännande artist från down under här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.