Med attityd och pulserande produktion släpper den australiensiske artisten Callum Hawthorne här singeln Dangerous. En lekfull och medryckande poplåt som gjord för dansgolven.
I videon kan vi se Callum dansa tillsammans med hunkiga män medan artisten lever ut sina fantasier. Videon är regisserad av Nathan Smart och koreograferad av Emily-Maree Brazier.

DOLBY ATMOS

Callum Hawthorne är 22 år och ett nytt ansikte på popscenen. Artisten debuterade i fjol med singeln I do it confident och nu är det som sagt dags att följa upp den singeln samt verkligen visa var popskåpet ska stå.
Så kolla in videon här nedan och upptäck denna spännande artist från down under här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011