Med attityd och pulserande produktion släpper den australiensiske artisten Callum Hawthorne här singeln Dangerous. En lekfull och medryckande poplåt som gjord för dansgolven.
I videon kan vi se Callum dansa tillsammans med hunkiga män medan artisten lever ut sina fantasier. Videon är regisserad av Nathan Smart och koreograferad av Emily-Maree Brazier.

Apple Music

Callum Hawthorne är 22 år och ett nytt ansikte på popscenen. Artisten debuterade i fjol med singeln I do it confident och nu är det som sagt dags att följa upp den singeln samt verkligen visa var popskåpet ska stå.
Så kolla in videon här nedan och upptäck denna spännande artist från down under här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.