I låten Conversation Hearts för Sautereau tankarna till pandemin och isolering. Elegansen och känslorna i videon ligger helt klart i dess vemodiga enkelhet. Här visar även artisten hur kreativ och DIY-orienterad man var tvungen att vara under 2020. 

Favoriter Apple Music

Vi ser vinjetter av Sautereau som spelar gitarr och försöker fokusera på vardagliga uppgifter samtidigt som hon faller in i upprepningen av hennes dagliga rutin. 

”Den här låten handlar om den bitterljuva insikten om hur fort tiden gick, samtidigt som det kändes som att den plötsligt stannade. Låten handlar om frustrationen över att inte kunna göra det vi borde ha kunnat göra, men förhoppningsvis ändå erkänna de goda minnen som skapades med de få speciella människor som vi hade turen att ha runt.” 

sautereau

Artisten skildrar således den där längtande känslan av interaktion och att vilja umgås med världen samtidigt som hon hanterar det gångna årets ensamhet. Även om tiden verkar smälta samman, påminner sautereau oss om att det finns skönhet i de små vardagliga sysslorna, och att spendera tid med dig själv medan du lyssnar på vad ditt hjärta vill kan vara terapeutiskt. 

Artistens stämma är kristallklar och produktionen organiskt hållen för att skapa en varm och stark låt. Ni hör Conversation Hearts här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.