I låten Conversation Hearts för Sautereau tankarna till pandemin och isolering. Elegansen och känslorna i videon ligger helt klart i dess vemodiga enkelhet. Här visar även artisten hur kreativ och DIY-orienterad man var tvungen att vara under 2020. 

Vi ser vinjetter av Sautereau som spelar gitarr och försöker fokusera på vardagliga uppgifter samtidigt som hon faller in i upprepningen av hennes dagliga rutin. 

”Den här låten handlar om den bitterljuva insikten om hur fort tiden gick, samtidigt som det kändes som att den plötsligt stannade. Låten handlar om frustrationen över att inte kunna göra det vi borde ha kunnat göra, men förhoppningsvis ändå erkänna de goda minnen som skapades med de få speciella människor som vi hade turen att ha runt.” 

sautereau

Artisten skildrar således den där längtande känslan av interaktion och att vilja umgås med världen samtidigt som hon hanterar det gångna årets ensamhet. Även om tiden verkar smälta samman, påminner sautereau oss om att det finns skönhet i de små vardagliga sysslorna, och att spendera tid med dig själv medan du lyssnar på vad ditt hjärta vill kan vara terapeutiskt. 

Artistens stämma är kristallklar och produktionen organiskt hållen för att skapa en varm och stark låt. Ni hör Conversation Hearts här! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply