Australiensiska VOH debuterar med singeln Away. Här presenterar hon sig för popvärlden och det är med besked. I en stil som hon kallar världspop kombinerar artisten motiv som spänner över generationer och kulturer med en frihet som bara kan komma från ungdomliga öron. Låtens underliggande drömska shoegaze-vibbar bländas av med hyperpopelement som transporterar oss till kärleksslagna fantasilandskap.

Låten är född ur lockdown-sessioner med Tremelo Switch och sammanför Switchs eklektiska produktion och VOH: s passion för lyrik och melodier. Just kraften att berätta sina historier genom musik är det som driver sångaren att ge ut musik.

”Om du föreställer dig en resa från sorg till glädje, börjar jag på den platsen från botten och sedan sjunger jag med attityden att läka och fira, tills vi alla flyger högt i luften och når toppen”.

VOH

Med släppet av sin första singel ger även artisten beskedet att en EP kommer i början av 2022. Ni ser även tillhörande läckert animerade musikvideon till Away som hämtar inspiration från anime här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.