Australiensiska VOH debuterar med singeln Away. Här presenterar hon sig för popvärlden och det är med besked. I en stil som hon kallar världspop kombinerar artisten motiv som spänner över generationer och kulturer med en frihet som bara kan komma från ungdomliga öron. Låtens underliggande drömska shoegaze-vibbar bländas av med hyperpopelement som transporterar oss till kärleksslagna fantasilandskap.

Nordiska Favoriter

Låten är född ur lockdown-sessioner med Tremelo Switch och sammanför Switchs eklektiska produktion och VOH: s passion för lyrik och melodier. Just kraften att berätta sina historier genom musik är det som driver sångaren att ge ut musik.

”Om du föreställer dig en resa från sorg till glädje, börjar jag på den platsen från botten och sedan sjunger jag med attityden att läka och fira, tills vi alla flyger högt i luften och når toppen”.

VOH

Med släppet av sin första singel ger även artisten beskedet att en EP kommer i början av 2022. Ni ser även tillhörande läckert animerade musikvideon till Away som hämtar inspiration från anime här i bloggen.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.