Australiensiska VOH debuterar med singeln Away. Här presenterar hon sig för popvärlden och det är med besked. I en stil som hon kallar världspop kombinerar artisten motiv som spänner över generationer och kulturer med en frihet som bara kan komma från ungdomliga öron. Låtens underliggande drömska shoegaze-vibbar bländas av med hyperpopelement som transporterar oss till kärleksslagna fantasilandskap.

DOLBY ATMOS

Låten är född ur lockdown-sessioner med Tremelo Switch och sammanför Switchs eklektiska produktion och VOH: s passion för lyrik och melodier. Just kraften att berätta sina historier genom musik är det som driver sångaren att ge ut musik.

”Om du föreställer dig en resa från sorg till glädje, börjar jag på den platsen från botten och sedan sjunger jag med attityden att läka och fira, tills vi alla flyger högt i luften och når toppen”.

VOH

Med släppet av sin första singel ger även artisten beskedet att en EP kommer i början av 2022. Ni ser även tillhörande läckert animerade musikvideon till Away som hämtar inspiration från anime här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011