Australiensiska VOH debuterar med singeln Away. Här presenterar hon sig för popvärlden och det är med besked. I en stil som hon kallar världspop kombinerar artisten motiv som spänner över generationer och kulturer med en frihet som bara kan komma från ungdomliga öron. Låtens underliggande drömska shoegaze-vibbar bländas av med hyperpopelement som transporterar oss till kärleksslagna fantasilandskap.

Nordiska Favoriter

Låten är född ur lockdown-sessioner med Tremelo Switch och sammanför Switchs eklektiska produktion och VOH: s passion för lyrik och melodier. Just kraften att berätta sina historier genom musik är det som driver sångaren att ge ut musik.

”Om du föreställer dig en resa från sorg till glädje, börjar jag på den platsen från botten och sedan sjunger jag med attityden att läka och fira, tills vi alla flyger högt i luften och når toppen”.

VOH

Med släppet av sin första singel ger även artisten beskedet att en EP kommer i början av 2022. Ni ser även tillhörande läckert animerade musikvideon till Away som hämtar inspiration från anime här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.