“Scenerna ur låten är tagna från ett bråk. Jag skrev låten med känslan av att inte räcka till. Han saknar något gammalt och du saknar också det, men långsamt har små kliv tagits ifrån den man varit. Jag antar det kallas personlig utvecklig, som kanske skett på bekostnad av en relation.”

Med singeln Saknar henne mer släpper Hanna Nutti sin första låt på svenska. Låten är första i raden av det som kommer att bli en hel EP den 26:e November. Dessa låtar är hämtade från situationer och relationer som berört henne igenom livet.

Favoriter Apple Music

“EP:n är en beskrivning av min tjugoårsålder – med bråk, skratt, hjärtesorg, vänskap, lycka, gråt och fylla.”

Saknar henne mer är likt ett vackert drama. Ett nedslag i en relation där de två personer som en gång var ett sakta men säkert glider isär. Här snyggt uppmålat av Hanna som tillsammans med producenten Björn Pettersson Thuuri startat ett nytt kapitel i sångerskans liv.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.