“Scenerna ur låten är tagna från ett bråk. Jag skrev låten med känslan av att inte räcka till. Han saknar något gammalt och du saknar också det, men långsamt har små kliv tagits ifrån den man varit. Jag antar det kallas personlig utvecklig, som kanske skett på bekostnad av en relation.”

Med singeln Saknar henne mer släpper Hanna Nutti sin första låt på svenska. Låten är första i raden av det som kommer att bli en hel EP den 26:e November. Dessa låtar är hämtade från situationer och relationer som berört henne igenom livet.

Följ på Apple Music

“EP:n är en beskrivning av min tjugoårsålder – med bråk, skratt, hjärtesorg, vänskap, lycka, gråt och fylla.”

Saknar henne mer är likt ett vackert drama. Ett nedslag i en relation där de två personer som en gång var ett sakta men säkert glider isär. Här snyggt uppmålat av Hanna som tillsammans med producenten Björn Pettersson Thuuri startat ett nytt kapitel i sångerskans liv.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.