“Scenerna ur låten är tagna från ett bråk. Jag skrev låten med känslan av att inte räcka till. Han saknar något gammalt och du saknar också det, men långsamt har små kliv tagits ifrån den man varit. Jag antar det kallas personlig utvecklig, som kanske skett på bekostnad av en relation.”

Med singeln Saknar henne mer släpper Hanna Nutti sin första låt på svenska. Låten är första i raden av det som kommer att bli en hel EP den 26:e November. Dessa låtar är hämtade från situationer och relationer som berört henne igenom livet.

POPMUZIK SUMMER

“EP:n är en beskrivning av min tjugoårsålder – med bråk, skratt, hjärtesorg, vänskap, lycka, gråt och fylla.”

Saknar henne mer är likt ett vackert drama. Ett nedslag i en relation där de två personer som en gång var ett sakta men säkert glider isär. Här snyggt uppmålat av Hanna som tillsammans med producenten Björn Pettersson Thuuri startat ett nytt kapitel i sångerskans liv.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011