Med tre Grammis-nomineringar i ryggen, ett debutalbum som kommer i september samt en sommar med mängder av spelningar. Kan man lugnt säga att Myra Granberg haft ett imponerande år. Ständigt aktuell är hon återigen tillbaka med ny singel och idag släpps den rappa och catchiga Sad Boy. Som vanligt är låten både skriven och producerad av artisten själv och hon blandar svenska och engelska på ett uppfriskande och coolt sätt. Produktionen är både in your face och levererar attityd gånger hundra. Men den tillsynes hårda ytan döljer mer där under.

Nordiska Favoriter

Sad boy är till synes en lite uppkäftig låt om hårda fasader, men handlar under ytan om att det är okej att må dåligt. Att låta sitt mörker sippra ut och sänka garden. Under skapande-processen av Sad boy så tänkte jag mycket på några grabbar i grundskolan som jag fick ta många hårda ord och knytnävar ifrån i flera år. Och hur jag där och då avskydde dom mest av allt, men idag kan förstå deras ’ sadness och se igenom dom. Innerst inne så mår vi alla skit i stunder, och då är det ibland lite för lätt att låta sin inner-bitch rinna ut över närmaste individ. 

Myra Granberg

Svensk pop gjord till elektronisk perfektion så låter det när Myra granberg släpper Sad Boy.

Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011