18-åriga multitalangen Grant Knoche släpper första singeln från sin kommande EP:n som både är skriven och producerad av honom själv. Ett visst mått av hämndlystenhet och attityd går att återfinna både i text och musik på The Intro. Men jag måste säga att jag gillar låtar som har en liten edge. En regelrätt ”Jag ska visa dom låt” är väl vad alla behöver ha på spellistan att blasta högt som bara den vissa dagar. Såhär säger artisten själv: 

Nordiska Favoriter

”Oavsett vad du gör finns det alltid människor som älskar att sänka tänderna i dina mål och drömmar bara för att hålla dem högt över ditt huvud. The Intro handlar om att bevisa för alla som dömer och tvivel att du kan övervinna negativitet och att detta bara är introt”

Grant Knoche

Produktionen är mörk, den bär på syntar och riktigt coola trumbeats. Låten är extremt talande till samtida musik och kan både hänföras till Billie Eilish och blackbear. Jag skulle ljuga om det här inte är right down my alley.

Grant Knoche är sångaren, låtskrivaren, producenten, skådespelaren och dansaren som har turnerat USA runt och bara är i början av sin karriär. Med låtar som både toppat Billboard listorna och spelats hundratusentals gånger kan vi förvänta oss storverk. 

Mäkta imponerad och ett omedelbart fan av Grant Knoche och hans singel The Intro.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.