18-åriga multitalangen Grant Knoche släpper första singeln från sin kommande EP:n som både är skriven och producerad av honom själv. Ett visst mått av hämndlystenhet och attityd går att återfinna både i text och musik på The Intro. Men jag måste säga att jag gillar låtar som har en liten edge. En regelrätt ”Jag ska visa dom låt” är väl vad alla behöver ha på spellistan att blasta högt som bara den vissa dagar. Såhär säger artisten själv: 

Nordiska Favoriter

”Oavsett vad du gör finns det alltid människor som älskar att sänka tänderna i dina mål och drömmar bara för att hålla dem högt över ditt huvud. The Intro handlar om att bevisa för alla som dömer och tvivel att du kan övervinna negativitet och att detta bara är introt”

Grant Knoche

Produktionen är mörk, den bär på syntar och riktigt coola trumbeats. Låten är extremt talande till samtida musik och kan både hänföras till Billie Eilish och blackbear. Jag skulle ljuga om det här inte är right down my alley.

Grant Knoche är sångaren, låtskrivaren, producenten, skådespelaren och dansaren som har turnerat USA runt och bara är i början av sin karriär. Med låtar som både toppat Billboard listorna och spelats hundratusentals gånger kan vi förvänta oss storverk. 

Mäkta imponerad och ett omedelbart fan av Grant Knoche och hans singel The Intro.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011